HAPRO

Dakdragers

De solide basis voor iedere reis.

Welke Hapro dakdrager is geschikt voor jouw auto?

Cronos Aero

Bekijk

Het begint met een dakdrager.

De Hapro Cronos dakdrager is dé solide basis wanneer je bagage op het dak van je auto wilt gaan vervoeren. De Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een stalen uitvoering en een aluminium variant. De Cronos Aero, een luxe aluminium drager met aerodynamisch design, is beschikbaar in drie types; de Aero 1, de Aero 2 en de Aero 3.

Het bevestigingssysteem van de Cronos dragers past nagenoeg op iedere dakreling, afhankelijk van het type. Snel inzien welke dakdrager geschikt is voor jouw auto? Raadpleeg dan de Hapro Cronos voertuig-specificatielijst door op onderstaande button te klikken.

KLAAR OM TE GAAN

De dragerstangen en dragervoeten zijn voor gemonteerd, waardoor de dakdragers direct klaar zijn voor gebruik. Dankzij de eenvoudige montage van de dragers op de dakreling ben je zo klaar om te gaan.

VEILIGHEID VOOR ALLES

De Hapro Cronos dakdragers zijn aan beide kanten veilig af te sluiten met een sleutel, zodat de dragers altijd goed beschermd zijn tegen diefstal.

AERODYNAMISCH EN STIL

De slanke aerodynamische vorm van de Cronos Aero dakdragers snijdt door de wind, wat een gunstige invloed heeft op zowel de luchtweerstand als het windgeruis tijdens het rijden.

MULTIFUNCTIONEEL

De aluminium Cronos uitvoeringen zijn voorzien van een handig T-profiel met een verwijderbare rubberen strip. In deze opening kan een T-profiel adapter geschoven worden, bijvoorbeeld voor het bevestigen van een fietsendrager of dakkoffer.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

MEER WETEN?
BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN.